filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Kattenspullen

Wij hebben een ruime keuze uit de leukste katten artikelen, je koopt ze velig online in onze dierenwebshop. Wij van Kwispel en Zo hebben ruime keuze uit Krabpalen, kattenmanden, kattenbakken, kattensnacks, voer en drinkbakken en nog veel meer. Moch u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Lees verder....

 Weergave:
 

Het beste voor u kat

Wij van Kwispel en zo willen het beste voor u kat, katten zijn de hond qua populairiteit voorbij gestreven er zijn zo 3,8 miljoen katten in Nederland, dat is aardig wat. De lieve knuffelige speelmaatjes verdienen dan ook de beste zorg en leefomgeving. wij van zijn kat houd wil daarom ook het beste voor zijn kat, en dat willen wij van Kwispel en zo ook graag. Daarom bieden wij een groot scale aan katten artikelen aan, zodat u ruime keuze heeft.

Krabpalen

Krabben het is een van de eerste levensbehoefte van onze kat, dat is niet allen om de stress te verminderen, maar ook om zijn eigen gebied te markeren. wij hebben daarom ook een ruime keuze uit krabpalen van klein na groot met hangmat of leuke speeltjes er aan vast. Ook het disign telt tegenwoordig meer, we hebben darom ook leuke trendy krabpalen, die in elke interieur mooi staat.

Kattenbakken

Katten zijn heel hygiënische van zicht zelf, daarom heeft ieder kattenhuishouden teminste één kattentoilet nodig. wij hebben een ruim keuze uit kattenbakken,let er wel op dat u de kattenbak makkelijk schoon kan maken. welk kattentoilet kiest u? Een kattenbak die in een hoek te plaatsen is, zodat dit een hoop ruimte bespaard. Of een wat grotere kattenbak voor als uw een wat groeter kat heeft. We hebben voor elke kat de juiste kattentoilet.

Kattensnacks

Voor elke gelegenheid hebben wij leuke Kattensnack beloning, en is ook een goede aanvulling op zijn dagelijks kattenvoer. Ook Hebben wij graanvrije kattensnacks die voldoen aan de speciale voedingseisen voor u kat. Zo hebben wij ook kattensnacks die goed zijn voor de tanden van uw kat.

Voer en Drinkbakken

Voer en drinkbakken zijn de basisuitrusting voor uw kat, Zorg dat u voor elke kat een drink en voerbak heeft staan, om strijd tussen de katten te voorkomen. Voerbakken van metaal, keramiek en kunststof bieden de moelijheid om het voer hygiënisch te houden. Zo hebben wij ook drinkfonteinen, zodat het water lekker vers blijft en het altijd heerlijk is voor u kat om daarvan te drinken.

 

Bij Kwispel en Zo hebben we echt Alles voor je kat! ✓Vanaf €30,- GRATIS verzonden door heel Nederland ✓ Vanaf €45,- GRATIS verzonden door heel België ✓Vandaag besteld=morgen in huis ✓ Sparen voor leuke kortingen| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.